ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΟΣ

Στην υπηρεσία του ποιοτικού χειροποίητου επίπλου από το 1956, η οικογένεια Αυγερινάκουπροσφέρει ποιότητα και γνώση που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, σε τιμές εργοστασίου.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου: Σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, πολυθρόνες, καρέκλες και παιδικό έπιπλο.

Η παράδοση των επίπλων γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείου της εταιρείας μας στο χώρο σας.

Στην ειδικά διαμορφωμένη έκθεση του εργοστασίου μας, είμαστε έτοιμοι να σας ξεναγήσουμε στον χώρο του επίπλου και να σας προτείνουμε λύσεις για τον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο.

diakosmisiΠολυτέλεια και έξυπνο γούστο με έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με αισθητική και στυλ. Η εταιρεία μας προτείνει έπιπλα που ταιριάζουν στον χώρο σας και την αισθητική σας. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την επίπλωση του σπιτιού σας.

sxediasi

Όλα τα έπιπλα μας σχεδιάζονται από μηδενική βάση και είναι 100% Ελληνικής κατασκευής. Επισκεφθείτε το εργοστάσιο μας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας ή επικοινωνηστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να βρούμε λύση στα…μέτρα σας.

saloni

Σαλόνι στα μέτρα σας! Είδατε ένα σαλόνι που σας άρεσε αλλά δεν ταιριάζει στα μέτρα του χώρου σας; Στο εργοστάσιο μας έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε το σαλόνι σας στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Επισκεφθείτε το εργοστάσιο μας κλείνοντας το προσωπικό σας ραντεβού στο 22340 23190 ή 6944 460618